MIPIM: Esset wordt sponsor van de Belgian Night van Herpain!

Esset Property Management sponsort voor de eerste keer de Belgian Night georganiseerd door Herpain Entreprise. Deze fantastische avond vindt plaats op 14 maart in Cannes tijdens de 24e editie van MIPIM.

MIPIM, ‘s werelds toonaangevende vastgoedevenement, brengt elk jaar duizenden vastgoedprofessionals, investeerders, ontwikkelaars en beleidsmakers van over de hele wereld samen om ideeën uit te wisselen, nieuwe kansen te verkennen en markttrends te bespreken. Het werd opgericht als antwoord op de uitdagingen waarmee de vastgoedsector wordt geconfronteerd in een steeds veranderend stedelijk landschap.

Deze samenwerking met Herpain markeert een veelbelovend partnerschap tussen twee belangrijke spelers in de Belgische vastgoedsector en biedt een uniek platform om uitmuntendheid en innovatie in de sector te bevorderen.

Esset is sinds 2023 een belangrijke speler op de Belgische markt. Esset is zelfs veruit de nummer 1 in Frankrijk in termen van omvang en prestaties. Daarom leek het Esset dit jaar essentieel om zichtbaar te zijn op Mipim. Als sponsor van de Belgian Night bevestigt Esset haar engagement voor de Belgische vastgoedsector en haar wens om haar aanwezigheid op het internationale toneel te versterken.

In dit prestigieuze kader is de Belgian Night uitgegroeid tot een niet te missen traditie die de deelnemers een avond biedt vol exclusieve netwerking in een gezellige sfeer.

De deelname van Esset aan deze avond biedt een unieke gelegenheid om opinieleiders te ontmoeten, strategische contacten te leggen en de meest innovatieve en veelbelovende vastgoedprojecten van België onder de aandacht te brengen. Dit evenement is een waardevolle gelegenheid voor Esset om haar reputatie als belangrijke speler in de vastgoedsector te consolideren, nieuwe samenwerkingen te verkennen en haar professionele netwerk uit te breiden.

Maar naast zichtbaarheid is het ook noodzakelijk om een avond van ontspanning te bieden en te hopen op een vorm van waardering bij de Belgische klanten en contacten die Esset heeft uitgenodigd.
“MIPIM draait niet alleen om twee of drie dagen netwerken, racen tegen de klok om opeenvolgende vergaderingen te halen. Het gaat er ook om tijd te vinden om in een meer ontspannen sfeer bij te praten met collega’s, klanten en potentiële toekomstige klanten.
De Belgian Night is zowat het slotevenement van MIPIM en de place to be op donderdagavond. Ik hoop dan ook dat ik samen met de gasten kan genieten van een moment van ontspanning. Ik hoop vooral dat onze gasten het naar hun zin hebben, want dat is het enige wat we eruit moeten halen”, legt Bart Van Den Berg, Managing Director van Esset, uit.

Dus als je het aangename met het nuttige kunt combineren, moet je ervoor gaan!

Belgian Night is niet alleen een toonaangevend vastgoedevenement, het onderscheidt zich ook door zijn engagement voor het goede doel. Deze humanitaire en sociale dimensie had een grote invloed op de beslissing van Esset om sponsor te worden van het evenement. Betrokkenheid bij goede doelen die in lijn liggen met de waarden van de onderneming versterkt niet alleen haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook haar reputatie als organisatie die begaan is met het welzijn van de samenleving als geheel.

Esset kijkt ernaar uit om deel te nemen aan dit uitzonderlijke evenement en actief bij te dragen aan de bevordering van uitmuntendheid en innovatie in de vastgoedsector.

Retour aux actualités