Project Management

Onze ad-hoc oplossingen voor uw projecten.

We zijn voortdurend op zoek naar duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor uw panden. We maken gebruik van onze uitgebreide vastgoedexpertise om uw verwachtingen te overtreffen. We kunnen een beroep doen op de beste spelers voor uw panden.

Beheer van vastgoedprojecten

Esset biedt een complete dienstverlening voor het professionele beheer van uw werkzaamheden, waaronder inrichting, zodat u de planning, de kosten, de kwaliteit en de veiligheid van uw projecten efficiënt kunt beheren.

We volgen strikt de hoogste normen en reglementeringen op het gebied van projectbeheer en het beheer van werkzaamheden. We verdedigen ook de eigenaar zodat zijn projecten zowel qua deadlines als qua budget een succes zijn.

Beheer van renovatie- en inrichtingswerkzaamheden

Onze teams communiceren met de huurders om hun project op maat te kunnen creëren met inachtneming van de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Samen met de huurders ontwikkelen we een strategie en richten we de kantoren in, rekening houdend met hun behoeften en eisen.

Beheer van gebouwen

Als dagelijkse vertegenwoordiger van vastgoedeigenaars begrijpt Esset het belang van een goed onderhouden gebouw om te garanderen dat de infrastructuur onberispelijk is en het aantal defecten tot een minimum beperkt blijft. Onze opgeleide en professionele teams kunnen het toezicht verzorgen van alle soorten panden, hoe complex ook.

Praat met ons over uw project

Bent u een institutionele of een particuliere investeerder? Esset past het beheer van vastgoedprojecten aan in functie van de behoeften van zijn klanten en biedt steeds duurzame oplossingen.