Investeren in vastgoed

Esset biedt u de beste oplossingen om uw investeringsdoelen te bereiken!

Esset verbindt zich ertoe uitzonderlijke diensten te verlenen aan zijn investeerders, met een combinatie van grondig onderzoek, lokale kennis en innovatieve investeringsoplossingen dankzij zijn ervaren team en zijn getalenteerde en gepassioneerde vastgoedprofessionals.

Zij gaan op zoek naar de beste eigendommen die de strategieën en behoeften van onze investeerders weerspiegelen, en bieden hen advies en ondersteuning gedurende het hele proces, van de aankoop tot de afronding van de transactie.

Ons team beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van investeringen in de Benelux, en combineert expertise met het vermogen om de bevoorrechte relaties met onze partners te benutten om investeringsmogelijkheden voor onze klanten te creëren.

Vastgoedinvestering

We volgen onze klanten gedurende de hele looptijd van hun investering en bieden diensten voor vermogensbeheer aan. Onze teams kunnen dankzij hun knowhow en expertise duurzame waarde creëren voor hun investeringen.

Vastgoedbeheer

Dankzij onze andere activiteiten hebben wij een complete kennis van de markt waardoor we beschikken over een breed scala aan gegevens die we kunnen benutten om u de meest volledige rapporten over uw gebouwen te bezorgen, in functie van uw behoeften. We kunnen u ook gedurende de hele ontwikkeling van uw vastgoedportefeuille rapporten op maat bezorgen om aan specifieke verzoeken te voldoen.

Praat met ons over uw project

Bent u een institutionele of een particuliere investeerder? Esset past het beheer van vastgoedprojecten aan in functie van de behoeften van zijn klanten en biedt steeds duurzame oplossingen.