MVO & Duurzame ontwikkeling

Dag na dag maakt Esset zijn ambities op het gebied van duurzame ontwikkeling waar. De toepassing van milieunormen is een echte meerwaarde voor vastgoed.

Dankzij onze expertise kunnen we de ecologische voetafdruk van gebouwen verminderen en tegelijk het welzijn van de bewoners garanderen. Onze teams kunnen oplossingen en verbeterplannen op maat van uw portefeuille aanbieden. We zetten lokale spelers in om plannen te tekenen met daarin de meest innovatieve oplossingen op milieugebied.

Onze MVO-doelstellingen

  1. Esset engageert zich voor een maatschappelijk verantwoorde aanpak (MVO). We doen er alles aan om ons vak te helpen evolueren en ons steentje bij te dragen aan de noodzakelijke en onvermijdelijke milieutransitie voor onze sector.
  2. We komen onze verplichting na om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin we leven en werken. Het is immers onze plicht om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. Het spreekt dus voor zich dat die bijdrage duurzaam moet zijn, voor iedereen die er leeft en werkt.
  3. Het is ook onze plicht om alle actoren met wie we samenwerken bewust te maken van de ecologische en maatschappelijke uitdagingen van de acties die we dag na dag ondernemen. We kunnen gemeenschappen aanmoedigen om duurzame en gezonde praktijken toe te passen door relevante en noodzakelijke tools te implementeren.

Praat met ons over uw project

Bent u een institutionele of een particuliere investeerder? Esset past het beheer van vastgoedprojecten aan in functie van de behoeften van zijn klanten en biedt steeds duurzame oplossingen.