Property Management

Kwalitatief vastgoedbeheer.
Wij beheren uw panden alsof ze van ons waren.

Dankzij onze vastgoedexpertise en knowhow is Esset uitgegroeid tot de referentiespeler in het beheer van alle soorten vastgoed in Europa. Onze getalenteerde teams bieden oplossingen op maat van de behoeften van de eigenaars.

Onze missies

Ons team van vastgoedprofessionals werkt elke dag om het volledige potentieel van uw activa te benutten. Ze volgen constant nieuwe opleidingen om u de oplossingen te kunnen aanbieden die perfect op de realiteit ter plaatse en de evoluties van ons vak zijn afgestemd

De concrete missies

Beheer van activa:
We zorgen er dag na dag voor dat uw activa optimaal renderen door de een ambitieuze leasingstrategie en een pragmatisch CapEx-plan uit te voeren.

Beheer van vennootschappen:
We nemen het volledige beheer van uw entiteiten (SPV) over met inachtneming van de Belgische regelgeving, en zorgen ervoor dat de impact op uw belastingen zo klein mogelijk is.

Vastgoedbeheer:
Wij nemen het beheer van uw panden over en zorgen voor de contacten met uw huurders en alle bijbehorende taken zoals de facturering, de boekhouding, de administratie, het technisch onderhoud en de verslaglegging.

Praat met ons over uw project

Bent u een institutionele of een particuliere investeerder? Esset past het beheer van vastgoedprojecten aan in functie van de behoeften van zijn klanten en biedt steeds duurzame oplossingen.