De eerste Monoprix in België… beheerd door Esset!

Op donderdag 28 maart opende de eerste Monoprix in België haar deuren in Centre 115 in Waterloo.

Esset is verheugd Monoprix te hebben ondersteund bij de vestiging van haar eerste winkel in België in Centre 115 in Waterloo, een retailpark dat ook wordt beheerd door Esset Property Management!

De nieuwe winkel van 1336 m² GLA is de perfecte aanvulling op het bestaande aanbod van Centre 115, dat al bekende merken bevat zoals H&M, Zara, Zara Kids, Damart en Women’secret.
Deze eerste winkel heeft meer dan tien jobs gecreëerd en zal de weg vrijmaken voor de komst van andere Monoprix-winkels in België.

Centre 115 wordt nu al vijf jaar volledig beheerd door Esset Property Management, zowel het retailaspect als de residentiële woningen. De voorbije maanden heeft Esset Property Management ook intensief meegewerkt bij de digitalisering en de revitalisering van de site, de volledig vernieuwing van de visuele identiteit en de organisatie van verschillende evenementen.

“De komst van het merk Monoprix is een belangrijke primeur waar we in België al lang naar uitkijken. We zijn dan ook blij dat Centre 115 in Waterloo werd gekozen als vlaggenschiplocatie. Het aanbod van Monoprix, met zijn innovatieve combinatie van gevarieerde en aanvullende assortimenten, biedt iets nieuws in het Belgische retaillandschap. Ook hun engagement op het vlak van duurzame ontwikkeling is belangrijk om te vermelden. We willen Monoprix en zijn franchisee bedanken, en ook alle lokale handelspartners en de bevoegde overheden die dit geweldige project ondersteund hebben”, Stéphanie Counasse, head of retail department.
Centre 115 wordt nu al vijf jaar volledig beheerd door Esset Property Management, zowel het retailaspect als de residentiële woningen. De voorbije maanden heeft Esset Property Management ook intensief meegewerkt aan de digitalisering en de activering van de site, door een volledig nieuwe visuele identiteit te creëren en diverse evenementen te organiseren.
Nogmaals onze felicitaties aan het hele Esset-team. We kijken ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan!
Retour aux actualités