Esset wordt sponsor van immorun by immobel!

Esset Property Management kondigde onlangs haar nieuwe rol aan als officiële sponsor van de Immorun by Immobel. Dit evenement, dat sport en solidariteit combineert, wordt nu gesteund door een belangrijke speler in de vastgoedsector, wat een nog memorabelere editie belooft.

Een sterk engagement voor sport en solidariteit

De Immorun, bekend als een niet te missen evenement voor vastgoedprofessionals, is veel meer dan een race. Het is een evenement waar kameraadschap, collectieve inspanning en solidariteit voorop staan. Elk jaar leggen teams van drie lopers een parcours van 3, 6 en 9 kilometer af, in een vriendelijke en competitieve sfeer. De opbrengst van het evenement gaat naar Sport2Be, een liefdadigheidsinstelling die sociale integratie bevordert door middel van sport.
Door de krachten te bundelen met Immorun toont Esset haar duidelijke wil om initiatieven te steunen die welzijn en sociale cohesie bevorderen. Voor het bedrijf is dit partnerschap een kans om de banden met de spelers in de sector aan te halen en tegelijkertijd bij te dragen aan een nobel doel.

Esset: een bedrijf dat zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid

Esset is niet nieuw op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft altijd de waarden van duurzaamheid, wederzijdse hulp en gemeenschapsontwikkeling willen uitdragen. Door sponsor te worden van de Immorun bevestigt Esset haar engagement om initiatieven te steunen die een verschil maken.
Deze samenwerking met Immorun sluit perfect aan bij de visie van Esset, die pleit voor een verantwoord beheer van vastgoed met respect voor sociale en milieukwesties. Door een sportief en sociaal evenement te steunen, bevestigt het bedrijf zijn rol als leider die zich inzet voor duurzame ontwikkeling en het welzijn van de gemeenschap.

Naar een gedenkwaardige 2024

De editie 2024 van de Immorun belooft uitzonderlijk te worden. De steun van Esset aan de Immorun bewijst opnieuw dat sport, handel en solidariteit een krachtige alliantie kunnen vormen die iedereen ten goede komt. Tot ziens op 5 september in het Parc de Tervuren. Wij kijken er alvast naar uit!