Van White Atrium naar Tweed: Essets betrokkenheid bij een historische klant

We zijn verheugd om de details van ons laatste project met u te delen, waar Nathan Moulettes, onze projectmanager, een volledige inrichting voltooide voor één van onze klanten, nu gevestigd op de 5e verdieping van het Tweed-gebouw, Wolstraat 68 in Brussel.

De Tweed, een gebouw opgeleverd in 2021 zijn en gelegen tegenover het Brusselse Justitiepaleis is een technisch en ecologisch model met een BREEAM ‘Excellent’-label.

Door hard te werken en goed te coördineren heeft Nathan deze ruimte van 850 m² omgetoverd tot een modern, veelzijdig en flexibel kantoor. Het project omvatte innovaties zoals glazen scheidingswanden met gecontroleerde opaciteit en een hoogwaardig beveiligingssysteem.

Qua indeling was de belangrijkste uitdaging het combineren van ontvangstruimten voor klanten inclusief flexibele vergaderruimten en een warme en elegante ruimte voor het personeel. Nathan legt uit dat de belangrijkste uitdaging was om alle aspecten van het project binnen een strak tijdschema te coördineren en toch aan alle eisen te voldoen.

Het project werd ook mogelijk gemaakt dankzij het verkenningswerk van Quentin Chambaud en Manon Cremer, die de ideale ruimte vonden om aan de specifieke behoeften van hun klant te voldoen.

Dankzij hun inzet kon deze strategische verhuring worden gerealiseerd, waardoor de overgang voor de huurder soepel is verlopen.

Hartelijk dank aan het hele Invest-team voor hun toewijding en professionalisme.

Retour aux actualités