Over Esset

Verstandig investeren in de vastgoedmarkt van de Benelux

Esset is een toonaangevende speler in Europees vastgoedbeheer, actief in alle activaklassen en met het beheer van meer dan twee miljoen vierkante meter in de Benelux.
Onze teams bieden een antwoord op maat voor uw behoeften en combineren deskundigheid en reactiviteit.
Esset is gespecialiseerd in een aantal domeinen: Property Management, Asset Management, Project Management, Property Accounting, Facility Management, Investment Services en Valuation.

Esset is de referentiestructuur voor institutionele en professionele beleggers. De organisatie wil een voortrekkersrol spelen in de sector en de nieuwste oplossingen bieden op het vlak van duurzame ontwikkeling en kostenreductie. Zo stelt Esset beleggers in staat hun portefeuille in alle veiligheid en vertrouwen toe te vertrouwen.

Esset Benelux is het resultaat van een fusie tussen CODABEL, Trevi Corporate en Cushman & Wakefield Asset Services. Sinds 2015 bedient CODABEL internationale professionele investeerders die op zoek zijn naar nieuwe opportuniteiten in België. Met zijn diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt was CODABEL de acquisitiespecialist geworden die strategisch advies en ondersteuning bood in alle fasen van het investeringsproces, van het sourcen van financiering tot commerciële onderhandelingen. Zodra de acquisitie was afgerond, was CODABEL betrokken bij de ontwikkeling van het vastgoed door middel van zorgvuldig beheer en leiderschap, waardoor haar klanten met vertrouwen konden investeren.

Cijfers

1000

Miljoen euro gestructureerd door Esset

2000000

vierkante meter onder ons beheer

7000

Miljoen vermogen onder ons beheer

Services

Investering

Als professionele investeerder bent u bereid om met succes te investeren in vastgoedcomplexen in België.

Beheer

Als eigenaar bent u op zoek naar een proactief en dynamisch beheer van uw complex (kantoren, winkels…).

Valuation

Als instelling moet u uw eigendom regelmatig evalueren om de marktwaarde ervan te bepalen

Laten we over uw project praten!