Partners

CODAPRIM

Codaprim is een Frans vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in residentieel werk en gezondheidszorg. Dankzij de achtergrond van haar stichtende partners heeft zij een sterke ervaring en staat van dienst op de Franse woningmarkt, waardoor zij haar klanten bij elke stap van het overnameproces adviseert en hen kant-en-klare oplossingen voor hun investeringen biedt.

GESTEA

Gestea adviseert u gedurende het hele proces van een vastgoedtransactie, of u nu een woning wilt verkopen, kopen, verhuren of huren. Met haar proactieve en dynamische team biedt ze oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften en die altijd gericht zijn op de tevredenheid van de klant. Naast de makelaardij voert zij ook het beheer van de makelaarsopdrachten uit, evenals het beheer van de verhuur.

Read more

PRIMONIAL REIM

Primonial Group bedenkt, selecteert en ontwerpt gepersonaliseerde erfenisoplossingen die aangepast zijn aan de problemen van haar klanten en biedt hen een betrouwbare expertise op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Vandaag heeft Primonial zich gevestigd als een van de leiders op het gebied van successiebeheer voor particulieren.

Read more

DUTCH PROPERTIES GROUP

Intrinsieke kennis van de businessmodellen van de gebruikers geeft ons inzicht in de haalbaarheid van huurniveaus en de aantrekkelijkheid van locaties op de lange termijn. Het dagelijks beheer van het patrimonium gedurende de looptijd van de portefeuille is van essentieel belang om de onderliggende waarde vrij te maken. Onze reputatie legt de nadruk op winkelvastgoed, maar omvat ook andere vastgoedsectoren.

Laten we over uw project praten!